Howdo
we create?

360° communicatie & creativiteit

Wij zijn HOWDO. Een creatief communicatiebureau uit ’s-Hertogenbosch. Waarbij je gerust mag denken aan creatieve uitingen in alle richtingen. Zelf noemen we dat 360° communicatie: cross mediaal en in alle denkbare vormen. Iedere dag zijn wij vol passie bezig met bedenken, ontwerpen en realiseren. Met enthousiasme, creativiteit, talent, professionaliteit en een flinke dosis humor.

Howdo
we work?

Strategie → creatie → output

Natuurlijk werken wij hard voor onze klanten. Bovenal werken we mèt onze klanten. Elke opzet is uniek en eist een eigen plan van aanpak. Beginnen we met de strategie of ligt die er al? Gaan we (re)branden of meteen activeren? Is er alleen een brochure nodig of kan de huisstijl ook een opfrisser gebruiken? HOWDO zoekt hier razendsnel een antwoord op zodat we samen meteen kunnen starten.

Howdo
our customers?

Van culturele tot commerciële projecten

Wij werken voor klanten uit de culturele, commerciële en maatschappelijke sector maar rekenen ook (semi)overheidsinstellingen tot onze clientèle. Ons brede portfolio strekt zich aan de andere kant van het spectrum tot retailklanten en magazines. Diversiteit waar een klein bureau groot in kan zijn met professionaliteit in alle richtingen.

Howdo
we meet?

Onze deur staat wijd open

Over jezelf communiceren is niet altijd even makkelijk. Je weet wat je wilt zeggen…maar hoe doe je dat op de beste manier? Bij HOWDO ontmoeten we graag nieuwe mensen. Om te overtuigen van onze kwaliteiten en om te bekijken wat we samen kunnen bereiken. Of dat nou met een nieuw concept is of met een supergaaf logo, we doen het. Dus… See u soon?

HOWDO TEAM

HOWDO is een compact georganiseerd bureau met een indrukwekkend netwerk aan professionele freelancers en betrouwbare (technische) partners. Hierdoor kunnen we per project snel met de meest geschikte partners schakelen.
Niet overtuigd? Hah, try us!

HOWDO CLIENTS

Van culturele tot commerciële projecten

Wij werken voor klanten uit de culturele, commerciële en maatschappelijke sector. Maar we rekenen ook (semi)overheidsinstellingen tot onze clientèle en aan de andere kant van het spectrum retailklanten en magazines.
Waar een klein bedrijf groot in kan zijn….!