Buro3o

Buro3o ontwikkelt en verzorgt begeleiding voor jeugd. Buro3o levert erkende zorg aan jongeren met leer- en gedragsproblematiek. De begeleiding kan bestaan uit individuele- en groepsbegeleiding op maat. Daadkracht en deskundigheid maakt buro3o onderscheidend in de zorg.

Buro3o Restyle

Ontwikkeling Corporate Identity

HOWDO Creative Direction is de partner in communicatie voor buro3o en heeft de corporate identity voor buro3o en buro de basis ontwikkeld. Ook andere communicatie uitingen zoals de website, stationery en lesmaterialen worden door HOWDO ontwikkeld.

Folder Restyle

De transitie en transformatie in de zorg brengt een grote uitdaging met zich mee voor zowel de client , zorgaanbieder en gemeenten. Buro3o loopt voorop in deze transitie.

Als communicatiepartner heeft HOWDO Creative Direction de coporate identity voor Buro3o en Buro de Basis ontwikkeld. Ook andere communicatie uitingen zoals de website, stationary en lesmaterialen worden door HOWDO ontwikkeld.

Website Restyle

HOWDO heeft voor Buro3o een strakke nieuwe website ontwikkeld.  Uitdaging was om in het doolhof van de zorg van tegenwoordig enigszins structuur en duidelijk te scheppen. Door het gebruik van een duidelijke iconische beeldtaal is een gebruiksvriendelijke site voor zowel clienten en personeel ontstaan.