Coolcat

CoolCat is een Europese fashion retailer met meer dan 130 winkels in de grote winkelstraten van Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Bij CoolCat kun je het hele jaar door stoere kleding shoppen voor dames, mannen en kinderen. Met haar collecties en winkels bieden ze een stoer en eigenzinnig jongeren merk: stoer, sexy en fun!

HOWDO heeft samen met het creatieve team van CoolCat verschillende (actie-) marketing concepten ontwikkeld en visueel uitgewerkt. Hiernaast is HOWDO verantwoordelijk geweest voor de creative- en artdirection van diverse campagnes rondom de verschillende seizoenen en collecties. Hieronder een selectie van een aantal campagnes, concepten en acties.

Denim Cash Back

Denim neemt een belangrijke plaats in binnen het product spectrum van CoolCat. HOWDO ontwikkelde een uitgebreid etalageconcept met bijbehorende print middelen en bouwde deze instore uit.

Coolcat Canvas specials

HOWDO ontwierp 2 verschillende premium canvas bags in vintage CoolCat design om de heritage van CoolCat als premiumbrand kracht bij te zetten.

Coolcat Smartass 3FM Actie
2e Short halve prijs actie

Ieder jaar keert de ‘2e short halve prijs’ actie weer terug. HOWDO ontwikkelde POS materiaal en vertaalde deze door naar de online uitingen.

Coolcat Photobooth

In verschillende CoolCat winkels staat een fotobooth waarmee jij jezelf in verschillende thema’s op de foto kan zetten waarna deze automatisch op de Facebookstream van CoolCat terechtkomen! HOWDO ontwierp de visuals die de wereld van CoolCat uitbeelden.

Coolcat Bodycon

Bodycon is een lijn van dunne stretch kleding met een jaquard. HOWDO vertaalde deze confectie techniek naar een grafisch patroon en ontwikkelde hiervan verschillende posters en POS materiaal.

Coolcat is een Europese fashion retailer met meer dan 130 winkels in de grote winkelstraten van Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Bij CoolCat kun je het hele jaar door stoere kleding shoppen voor dames, mannen en kinderen. Met haar collecties en winkels bieden ze een stoer en eigenzinnig jongeren merk: Stoer, Sexy en Fun!