Winkelcentrum Dukenburg

Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen is met meer dan 100 winkels het grootste overdekte winkelcentrum van Gelderland. Met dank aan WF Marketingcommunicatie heeft Winkelcentrum Dukenburg na een korte bureau oriëntatie gekozen voor de samenwerking met HOWDO voor de revitalisatie van haar corporate communicatie. HOWDO heeft het nieuwe campagneconcept en de restyling van de corporate identity ontwikkeld.

Acties en campagnes

Naast de reguliere middelen is HOWDO vaste partner voor het ontwerpen van verschillende actie- en feestuitingen. HOWDO helpt mee met het bedenken van campagnes en is werkt deze creatieve ideeën vervolgens uit in bijpassende visuals die goed aansluiten bij de doelgroep.

Kids On The Moon

Een recente campagne die HOWDO voor Dukenburg heeft gerealiseerd is het interactieve ruimteavontuur ‘Kids on the Moon’. Alle kinderen uit Nijmegen en omgeving konden deelnemen aan een bijzondere Space Adventure naar de maan. HOWDO toverde het hele winkelcentrum om tot een waar ruimtestation en verzorgde de complete digitale campagne.