FUENTE INTERNATIONAL

Fuente is ontstaan uit een pure bron van natuurlijke bestanddelen. Het resultaat is een haarmodelijn die weldadige luxe en duurzaamheid uitademt. Fuente bewijst dat duurzaamheid en natuurlijke schoonheid uitstekend samengaan.

HOWDO is verantwoordelijk voor de totale rebranding van het merk Fuente. Het doel was om terug te gaan naar de oorsprong van het merk en totaal te focussen op de natuurlijke krachten en magnetische werking van de producten. Het vernieuwde logo en slogan sluiten hier perfect op aan.

06. Logo oud2
06. Logo nieuw2
FAMILIES

Iedere ‘familie’ bestaat uit een aantal producten met unieke eigenschappen. HOWDO heeft bij deze eigenschappen een toepasselijke Spaanse naam gekozen die aansluit bij de werking van de desbetreffende producten. Ter versterking heeft iedere familie ook een eigen beeld, kleur en patroon gekregen. De families stralen stuk voor stuk hun unieke eigenschappen uit maar vormen ook samen een rustig en overzichtelijk geheel.

Productlijn

Bij de vernieuwde huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe look and feel voor de uitgebreide productlijn. De nieuwe designs die HOWDO ontwikkelde hebben een luxe en natuurlijke uitstraling en vormen samen een aantrekkelijk geheel.

packaging

In de nieuwe packaging van de Fuente producten worden de families extra benadrukt. Om het de duurzame missie van Fuente te versterken heeft HOWDO gekozen voor FSC-gecertificeerd papier wat bijdraagt aan de bescherming van onze  bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

ORGANIC WELLNESS

De inspiratie en ingrediënten van Fuente zijn afkomstig uit de ongerepte Spaanse natuur en zorgen voor een pure wellness ervaring. Het door HOWDO ontwikkelde ‘Organic Wellness’ certificaat benadrukt deze bijzondere krachten van de natuur en zorgt voor een betrouwbare uitstraling.

08. Logo oranic wellness
DRUKWERK

Om de huisstijl in iedere denkbare uiting door te voeren heeft HOWDO talloze print uitingen voor FUENTE ontworpen. Denk hierbij aan stationairy, giftbags, brochures, POS-materiaal en event signing.

DIGITAAL

De vernieuwde huisstijl van Fuente is uiteraard ook in alle digitale uitingen doorgevoerd. HOWDO heeft de minimalistische, responsive website en webshop ontworpen en is verantwoordelijk voor de social media kanalen. Samen met de klant ontwikkelden we een uitgebreide social media strategie en creëerden we een unieke content kalender die perfect aansluit bij het merk en de wensen van de doelgroep.