Cafe Hart van Brabant

In bourgondisch ’s-Hertogenbosch, onder de rook van de Sint-Jan ligt het Hart van Brabant. Sinds 1953 proef je hier de kunst van het ongecompliceerd levens- genieten. Van culinaire hoogstandjes op je bord tot topkwaliteit in je glas. Je voelt je thuis in ’t Hart, op al die gewone en bijzondere momenten in je leven!

HOWDO is al sinds haar oprichting creatief partner van het Hart van Brabant. HOWDO heeft een complete restyling van het Hart van Brabant verzorgd. Een nieuw logo, nieuwe uitstraling, fotografie en een nieuwe website.

Menuzine

Een belangrijk onderdeel van de restyling van het Hart van Brabant was een nieuwe menukaart. Hiervoor heeft HOWDO het ‘Menuzine’ ontwikkeld. Menukaart en magazine in één! Het Menuzine biedt naast de menukaart ruimte voor advertenties van leveranciers, achtergrondartikelen, een evenementenkalender, specials en recepten. Omdat de content continu verandert heeft HOWDO ondertussen talloze edities van het Menuzine uitgebracht.

Webdesign

HOWDO ontwikkelde een strakke en overzichtelijke website die goed aansluit bij  de beleving van Café Hart van Brabant. Een aantrekkelijke website met standaard functionaliteiten die belangrijk zijn voor ieder horecabedrijf.

Carnavalsemblemen

Als echt Bosch bedrijf is het een eer om iedere jaar een nieuw carnavalsembleem te ontwerpen voor Café Hart van Brabant. De emblemen sluiten aan bij de jaarlijkse thema’s en hebben een eigen, herkenbare stijl.

Oeteldonk ’n lèkker gevûûl

2013

Oeteldonk laot oe zweve

2014

Oeteldonk ge schittert

2015

Dè’s écht Bosch

2016

6 Maart: Op(de)tocht

2016

Oeteldonk, daor zit meziek in

2017

Oeteldonk, Van Keinds Af Aon

2018

Oeteldonk leeft

2019