IPMA

IPMA staat voor “International Project Management Association”. Dit is de overkoepelende organisatie van nationale brancheverenigingen voor projectmanagers. IPMA kent verenigingen in 59 landen en heeft meer dan 50.000 leden. IPMA heeft de “International Competence Baseline” ontwikkeld waarin staat beschreven waaraan een projectmanager moet voldoen, onderverdeeld in vier niveaus. Deze organisatie stelt de eisen voor de IPMA-certificeringen. IPMA Certificering Nederland is de door IPMA Nederland aangewezen partij voor het afnemen van certificeringen.

Uitingen

HOWDO heeft voor IPMA Certificering Nederland diverse middelen ontwikkeld waaronder een corporate brochure, de examengids en het boek ‘Trends in Projectmanagement’. Deze uitingen sluiten perfect aan bij de huisstijl, zijn overzichtelijk opgebouwd en hebben een professionele uitstraling.

Trends in Projectmanagement

IPMA heeft HOWDO ingeschakeld om een 54 pagina’s tellende trendboek te ontwikkelen. Ook hier staat rust centraal en is de vormgeving zowel visueel aantrekkelijk als erg praktisch en overzichtelijk.