Lifetime Benelux

Lifetime is een Deense fabrikant van kindermeubelen voor het hogere segment. Sinds 1972 bekijken ze de wereld door de ogen van het kind. De filosofie van Lifetime is dat kinderen alleen maar hoeven te spelen, ontdekken en plezier te hebben. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgt Lifetime ervoor dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen.

HOWDO heeft voor Lifetime de identiteit en look & feel voor de drie verschillende collecties ontwikkeld.

smartstart logo

Lifetime Start Smart is de veilige en verstandige keuze voor de kamer van uw kind. Lifetime Start Smart bestaat uit 4 witgelakte basisbedden, die in iedere kamer passen. Wat belangrijker is, is dat op ieder Start Smart bed prachtige en speelse themafronten passen van Lifetime. HOWDO heeft de artdirection, vormgeving en de opmaak van de lookbooks voor deze Lifetime collectie verzorgd.

Dreamcollection logo

The Dream Collection van LIFETIME is een collectie die sterk gekenmerkt wordt door stijlelementen en mooie details uit de jaren 30 en staat voor harmonieuze vormgeving met vertrouwde, traditionele details. Een collectie om bij weg te dromen… HOWDO heeft de artdirection, vormgeving en de opmaak van de lookbooks voor deze Lifetime collectie verzorgd.

original logo

Een uitgebreide collectie dat met je kind meegroeit. Je investeert éénmaal in een basisbed, dat je keer op keer opnieuw kunt ontwerpen een aanpassen aan de behoefte van je kind. Met de vele verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems en speelgordijnen en vele andere accessoires maak je een prachtig themabed voor je kind. HOWDO heeft de artdirection, vormgeving en de opmaak van de lookbooks voor deze Lifetime collectie verzorgd.

Lifetime Actionwheel

Online Actie Campagne

HOWDO heeft in opdracht van Lifetime een online actiecampagne ontwikkeld. Deze campagne is uitgerold op verschillende online platformen van Sanoma Media. HOWDO heeft het concept voor een win-actie ontwikkeld waarbij een online rad van lifetime de verschillende acties communiceerd.  D.m.v. een actie site en telsysteem worden er voor iedere aanmelding kortingsbonnen geserveerd die op hun beurt weer in geruild konden worden bij de verschillende Lifetime verkooppunten.