Adgreencoat by NCK

De NCK Groep heeft een uitgebreid portfolio met verschillende innovatieve producten waaronder Adgreencoat. Adgreencoat is een industrieel coating systeem ontwikkeld door de Toyata groep in Japan. Het is een innovatief gepatenteerd product dat alleen door NCK in Japan geproduceerd mag worden. Een innovatieve hitte reflecterende coating voor verschillende toepassingen.

NCK & Adgreencoat

HOWDO heeft de corporate identity voor zowel NCK als Adgreencoat ontwikkeld. Een corporate maar duurzame uitstraling die de milieuvriendelijkheid van het product weergeeft. Naast het beeldmerk ontwikkelde HOWDO ook een unieke reeks aan iconen.

Adgreencoat by NCKGulf

Internationale Brochure

HOWDO heeft de identiteit vertaald naar een mooie corporate brochure met duurzame uitstraling. In de brochure wordt veel gewerkt met iconologie om de werking en verschillende toepassingen van het product te visualiseren.

Website

Voor een organisatie die gestoeld is op international business, is de website hét visitekaartje. Content is dan ook leading geweest in het ontwerp van deze website. HOWDO heeft een website ontwikkeld met een bron aan informatie over het product en haar toepassingen.