Playboy Nederland

Restyle – Artdirection – Design – Productie & Marketing

Playboy Magazine biedt alles wat mannen boeit. Het mooiste vrouwelijk schoon, lifestyle, diepte interviews en de laatste must have gadgets. Maar ook reizen, films, muziek, literatuur en culinair, Playboy heeft het. Dit brede aanbod vormt de grote kracht van het eigenwijze maandblad met de internationaal bekende merknaam. Bovendien geeft regelmatig een vrouwelijke BNer zich bloot in een exclusieve reportage, in stijl geschoten door een topfotograaf. Kortom, Playboy is een schot in de roos voor een brede groep mannelijke levensgenieters van 18 t/m 45 jaar.

magazine-pb-01

Restyle

HOWDO is eerst gevraagd een restyling van het magazine te verzorgen. Hierbij hebben we het magazine conceptueel, visueel en redactioneel naar een hoger niveau getild.

workflow-pb-01

Art direction

HOWDO verzorgde maandelijks de artdirection voor het magazine: van conceptuele fotoshoots tot de allervetste illustraties voor redactionele artikelen.

prepress-pb-01

Design

HOWDO verzorgde maandelijks het design van het magazine: van het ontwerpen van pagina’s en rubrieken tot aan de dtp en pre-press van het magazine.

marketing-pb-01

Productie & Marketing

HOWDO heeft voor efficiency gezorgd door een workflow systeem te introduceren voor de maandelijkse productie van het blad. Daarnaast heeft HOWDO diverse marketing acties en uitingen ontwikkeld.

Elke maand een nieuw nummer

De afgelopen jaren heeft HOWDO heel wat Playboy issue’s gemaakt, hieronder een greep uit onze mooiste spreads. De meeste volledig inhouse geproduceerd, van concept tot fotografie en realisatie.

On- en offline marketing

Playboy is een prachtig platform om mooie en ludieke marketing acties voor te ontwikkelen. Dit hebben we zowel on- als offline gedaan. En met resultaat!

Playboy Cover archief

Gewoon… omdat we er trots op zijn.