Slaytoday

De gloednieuwe webshop Slaytoday biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van beauty, verzorging, accessoires en lifestyle. Het merk richt zich voornamelijk op modebewuste vrouwen die goed voor de dag willen komen en altijd op de hoogte willen blijven van de laatste trends.

Identiteit

HOWDO heeft de complete identiteit voor dit eigenwijze merk ontworpen. Naast het logo en de uitgebreide webshop is HOWDO ook verantwoordelijk voor vele andere communicatie-uitingen. Compleet van stationery, social media content, giftcards, packaging en noem maar op.

Social Media

Om de doelgroep optimaal te kunnen bereiken heeft HOWDO verschillende social media pagina’s opgestart voor Slaytoday. Hier is een uitgebreide social media strategie en contentkalender voor ontwikkeld om tot het beste resultaat te komen.

Door middel van verschillende thema’s, inhakers, aanbiedingen en winacties heeft Slaytoday ondertussen indrukwekkend netwerk aan fans opgebouwd die via social media naar de webshop of ander verkoopkanaal gaan om daar hun bestelling te plaatsen.

Gadgets

Om de naamsbekendheid te vergroten ontwikkelde HOWDO verschillende Slaytoday gadgets die naadloos aansluiten bij de doelgroep. Deze give-aways bestonden onder andere uit waaiers, strandballen, canvas bags en sport- en telefoonaccessoires.