Tipbox Smart Security

Tip Box behoort tot de DETEC Groep, een landelijke beveiliger met vestigingen door heel Nederland en een eigen gecertificeerde meldkamer. De DETEC Groep heeft samen met Honeywell een betaalbaar en gebruikersvriendelijk beveiligingsproduct ontwikkeld dat zelf gemakkelijk te installeren is: de Tipbox. Dit unieke Tipbox systeem is volledig draadloos en speciaal ontwikkeld om elk huis, bedrijf, caravan of boot professioneel te beveiligen.

HOWDO heeft voor Detec en Honeywell de naam, corporate story, packaging en campagne voor de Tipbox ontwikkeld.

HOWDO heeft voor Detec en Honeywell de naam, corporate story, packaging en campagne voor de Tip box ontwikkeld.

tipconnect 500px

Tip Connect

HOWDO heeft de uitstraling van de Tip Connect app vormgegeven. Met deze handige app bestuur je het beveiligingssysteem en heb je real-time toegang tot je beveiligingscamera’s.

Tip-box.com

HOWDO ontwikkelde het online portal en de webshop voor de Tipbox. Op tip-box.com kan je terecht voor online installatie en activatie van je tip box beveiligingssysteem. Je kan kiezen tussen verschillende abonnementen: met of zonder opvolging door de centrale meldkamer.

Op tip-box.com bestel je ook gemakkelijk je tip-box of additionele add-ons zoals extra detectoren of rookmelders.

Tipbox doos 500px
tipbox home 500px
tipconnect 500px

Instructie film

HOWDO ontwikkelde voor de tip-box een korte promotie en instructiefilm. De film neemt je mee door het scala van handige functionaliteiten van de Tip-box. Tevens laat de film je de handige installatie en activatie procedure zien.

Tipbox marketing

HOWDO heeft verschillende on- en offline marketing middelen ontwikkeld om de tip-box te promoten.