Dynamische Identiteit

VANDESKY is een jonge en innovatieve onderneming die totaaloplossingen levert voor allerlei hoogtewerken. VANDESKY is de (internationale) partner en autoriteit op het gebied van hoogtewerk, momenteel vooral actief in drie divisies; rope-acces, stage-building en products. HOWDO heeft een dynamische corporate identity ontwikkeld voor VANDESKY als merkparaplu waar de drie divisies als aparte identiteiten en als ‘part of’ de VDS familie neergezet zijn. Net als VANDESKY kan het logo allerlei vormen aan nemen om tot een hoger niveau te komen.

Functionele Stationary

HOWDO heeft de identity en stationary zo ontwikkeld dat deze mogelijk in de toekomst verder uitgebouwd kunnen worden met andere disciplines. Tevens zijn de verschillende disciplines goed herkenbaar door hun vorm en kleur.

Corporate identity

Naast een ongekend dynamisch logo bouwde HOWDO de stationary voor VANDESKY verder uit voor de verschillende divisies. Een volwassen, strakke en zakelijke huisstijl. Met een nuchtere Hollandse uitstraling, perfect voor internationaal gebruik. Door in het drukwerk gebruik te maken van mooie matte/glanzende afwerking wordt de kwaliteit van de dienstverlening nogmaals benadrukt.